Uw huis in Capelle a/d IJssel verkopen?

Bij ieder makelaarskantoor is wel een gratis waardebepaling op te vragen. Maar is dat echt het belangrijkste waar het om draait als u uw huis wilt verkopen? De verkoop omvat veel meer dan alleen een waarde. Bij HUIZEN010 bieden wij u een GRATIS verkoopscan aan.

Hoe wordt uw huis meer waard?

Een waardebepaling is niet zo heel moeilijk, waarschijnlijk heeft u al een heel goed idee bij de waarde. Maar hoe maakt u uw huis meer waard? Daar kijken we graag samen met u naar met de verkoopscan. Voordat we uw woning in de verkoop nemen bekijken we hoe we deze, soms erg makkelijk, kunnen optimaliseren. Het is uiteindelijk de kunst om met bezichtigingen mensen een thuisgevoel te geven. Me teen thuisgevoel stijgt direct de waarde van uw woning!

De verkoopscan is gratis en vrijblijvend

De verkoopscan is volledig kosteloos, uiteraard willen graag de verkoopopdracht van u ontvangen maar dat volgt later. Met de verkoopscan leggen we u graag uit hoe wij te werk gaan. We vinden het ook erg belangrijk om van u te horen hoe u de verkoop voor u ziet. We passen ons graag volledig aan uw wensen aan.

Uw kansen op de huidige woningmarkt?

Wilt u graag uw kansen op de huidige woningmarkt bespreken? Maak een afspraak, we komen heel graag met u in contact. Ons motto: “Van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht”