Start de verkoop van je huis direct

Uw makelaar voor Capelle

Ruim 40 jaar kennis en ervaring.

De laagste tarieven

Geen opstartkosten en altijd "no cure, no pay".

Adverteer op alle grote woningsites

Uw woning komt op alle sites zoals: Funda, Marktplaats, Jaap, Pararius, Huislijn etc.

altijd persoonlijk contact en begeleiding

Van start verkoop tot oplevering heeft u 1 contact persoon. Hierdoor houden we de lijnen kort en persoonlijk

KIES uw verkooppakket

Bij HUIZEN010 weet u vooraf de kosten van onze dienstverlening. Welk pakket sluit het beste aan bij uw wensen? Kunt u niet direct kiezen? Maak een afspraak voor een gratis verkoopscan, we bespreken graag alle mogelijkheden.

BASIS FUNDA

€699,-

eenmalig

EXTRA FUNDA

€949,-

eenmalig

COMPLEET FUNDA

1%

van de verkoopsom

START DE VERKOOP VAN JOUW HUIS. VUL JE GEGEVENS IN EN WE NEMEN CONTACT MET JE OP.

Frequently asked questions

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het graag iets persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Wat zeggen onze klanten:

"We hebben meerdere makelaars gehad die zich kwamen voorstellen. Bij HUIZEN010 hadden we direct een positief gevoel. Wat wij als prettig hebben ervaren tijdens de verkoop van ons huis, is het persoonlijk contact en de aandacht die HUIZEN010aan ons heeft gegeven. Ons huis is snel en prettig verkocht. Wij adviseren iedereen om zijn/haar huis te laten verkopen door HUIZEN010!!
Jody Winkelhuijzen
Verkoper Appartement
Vlotte verkoop en zeer flexibele makelaar! Kosten va de makelaar waren ook vooraf direct duidelijk en lager dan gemiddeld. De services daarentegen was naar mijn mening hoger dan gemiddeld!
Verkoper Linker Rottekade
Professioneel maar laagdrempelige makelaar.Kon Hugo altijd bereiken, kwam met snelle en duidelijke antwoorden en tips. Een stukje persoonlijke touch gaf voor mij net even dat extra wat je nodig hebt mij het maken van een grote beslissing
Jim van der Blom
Koper
Heel vertrouwd vanaf het eerste moment. Flexibel met bezichtigingen van woningen. Op de valreep of even ergens tussendoor. De moeite voor je willen nemen en ook de tijd. Goed en snel bereikbaar voor vragen
Scarlet van engelenburg
Merijntje Gijzenburg Capelle